Petrogen
Νεα συνεργασία με την εταιρεία Boehringer Ingelheim Ελλάς

Νεα συνεργασία με την εταιρεία Boehringer Ingelheim Ελλάς

Η επιχειρηματική Μονάδα Petrogen, σε συνεργασία με την εταιρεία Boehringer Ingelheim Ελλάς ολοκλήρωσε, τον Ιούνιο του 2012, την προμήθεια και εγκατάσταση ενός Ηλεκτροπαραγωγού Ζεύγους 550 kva, με κινητήρα Perkins και γεννήτρια L.Somer,  για τις εγκαταστάσεις της στο Κορωπί. Στις ίδιες εγκαταστάσεις υπάρχει ένα ακόμα Η.Ζ Petrogen 250 Kva.

 Η Boehringer Ingelheim Ελλάς ΑΕ ιδρύθηκε το 1966 και το 1975 εγκαινίασε την  βιομηχανική μονάδα παραγωγής της στο Κορωπί Αττικής, θέτοντας νέα δεδομένα στo βιομηχανικό τομέα της χώρας. Η συνολική διαμόρφωση του χώρου του εργοστασίου έχει τιμηθεί με το πρώτο βραβείο από το Υπουργείο Πολιτισμού για αρμονική προσαρμογή της μονάδας στο φυσικό περιβάλλον.

Η Boehringer Ingelheim Ελλάς είναι η μοναδική πολυεθνική φαρμακευτική εταιρία που διατηρεί δική της βιομηχανική μονάδα παραγωγής στην Ελλάδα, με σημαντική  δραστηριότητα και στον τομέα των εξαγωγών.  Η μονάδα παραγωγής τροφοδοτεί όχι μόνο την ελληνική αγορά αλλά και τις αγορές πλέον των 45 χωρών, μεταξύ των οποίων όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Αν. Ευρώπης, τις Βαλκανικές χώρες, τις χώρες της Β. Αφρικής και της Μ. Ανατολής.

Η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρίας αντιστοιχεί στο 53% του κύκλου εργασιών της και είναι ιδιαίτερης σημασίας όχι μόνο για την ίδια, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα, καθώς αντιπροσωπεύει περίπου το 1% των συνολικών εξαγωγών της Ελλάδας.

  • Lombardini
  • Perkins
  • Kohler
  • FG Wilson
  • Petrogen
close