Petrogen
blue-lagoon-annex-ae.jpg

Η επιχειρηματική Μονάδα PETROGEN, σε συνεργασία με την BLUE LAGOON ANNEX A.E. ,  ολοκλήρωσε, τον Μάρτιο του 2019, την προμήθεια ενός  Ηλεκτροπαραγωγού Ζεύγους εφεδρικής ισχύος 900 KVA, με κινητήρα PERKINS και γεννήτρια Leroy Somer, εντός ηχομονωτικού καλύμματος, για τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου τους BLUE LAGOON OCEAN, στον Αγ. Φωκά στην Κω.

Το Blue Lagoon Ocean είναι ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο με 200 δωμάτια και σουίτες. Τα δωμάτια είναι πολυτελή, από standard δωμάτια έως Junior σουίτες με κοινόχρηστη πισίνα, τζακούζι ή ιδιωτική πισίνα.

atlantica.jpg

Η επιχειρηματική Μονάδα PETROGEN, σε συνεργασία με την IONIAN SUN A.E., ολοκλήρωσε τον Μάιο του 2018,  την προμήθεια ενός ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους τύπου P2250E  εφεδρικής ισχύος 2250 KVA, με κινητήρα PERKINS και γεννήτρια LEROY-SOMER για τις ανάγκες του ξενοδοχείου ATLANTICA DREAMS RESORT (SENSATORI).

 

Το πολυτελές ATLANTICA DREAMS RESORT (SENSATORI) είναι ξενοδοχείο 5 αστέρων, 684 κλινών και βρίσκεται στη Ν. Ρόδο, στην περιοχή Μεγάλη Γη. Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνες, γήπεδα τένις , 5 εστιατόρια, 4 bars και σπα.

samos-efpalinio1.jpg

Αξεπέραστο θαύμα της μηχανικής

Το Ευπαλίνειο όρυγμα χαρακτηρίζεται ως ένα από τα σπουδαιότερα μηχανικά έργα των Αρχαίων Ελλήνων. Στο νησί της Σάμου, μία σήραγγα μήκους 1036 μέτρων κατασκευάστηκε τον 6Ο αιώνα π.Χ. για ανάγκες ύδρευσης του οικισμού. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ήταν ότι ανοίχθηκε ταυτόχρονα και από τις δυο πλευρές του βουνού όπου οι δυο σήραγγες συναντήθηκαν περίπου στο μέσον με αξιοθαύμαστη ακρίβεια.

Σήμερα οι επισκέπτες του νησιού έχουν την ευκαιρία να διασχίσουν τη σήραγγα με ασφάλεια και να θαυμάσουν αυτό το θαύμα της μηχανικής καθώς η ηλεκτροδότηση του έργου υποστηρίζεται από δύο εφεδρικά Η/Ζ της PETROGEN με κινητήρα KOHLER.

 

stella-island.jpg

Το ξενοδοχείο Stella Island Luxury Suites προμηθεύτηκε τον Απρίλιο του 2017, ένα ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος PETROGEN τύπου P1100E, ισχύος 1100 KVA, με κινητήρα PERKINS και γεννήτρια LEROY SOMER.

Το Ηλεκτροπαραγωγό Ζεύγος PETROGEN λειτουργεί σαν εφεδρική πηγή ρεύματος σε περίπτωση διακοπής του δικτύου και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του νέου υπερσύγχρονου ξενοδοχείου. Το Stella Island Luxury Suites βρίσκεται στην Ανάληψη Χερσονήσου, μια από της ομορφότερες περιοχές της Κρήτης,

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να εφάπτονται στην πισίνα, αυτό το σκηνικό σε συνδυασμό με τους κοκοφοίνικες δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε εξωτικό νησί.

aggemar-1.jpg

Η επιχειρηματική μονάδα Petrogen, παρέδωσε τον Ιούλιο του 2016 στην κατασκευαστική εταιρεία ΙΝΤΡΑΚΑΤ-ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.Ε. δύο Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη ισχύος 800 KVA το καθένα, για τις εγκαταστάσεις της ναυτιλιακής εταιρείας ΑΓΓΕΜΑΡ στη Λεωφόρο Συγγρού.

Το υπό ανέγερση κτίριο της εταιρείας συμφερόντων του ομίλου Γιάννη Αγγελικούση αναπτύσσεται σε 4 υπόγεια και 7 ορόφους σε περίπου 30.000 τ.μ επιφανείας, ενώ έχει σχεδιαστεί να φαίνεται σαν πλοίο.

 

DROMOS_600_315.jpg

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ: ΑΡΧΗ Α/Κ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ-ΑΡΧΗ Α/Κ ΡΑΧΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΠΑΘΕ

Untitled.jpg

Προμήθεια και θέση σε λειτουργία ενός Ηλεκτροπαραγωγού Ζεύγους PETROGEN P2250E

Η εταιρεία ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ , προμήθευσε τον  ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΤΙΡΑΝΩΝ με Ηλεκτροπαραγωγό Ζεύγος ισχύος 700 KVA, με κινητήρα PERKINS και γεννήτρια LEROY SOMER.

Η πληρότητα των τεχνικών προδιαγραφών του Η/Ζ PETROGEN σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς σε συνδυασμό με την άρτια τεχνική υποστήριξη,  τυγχάνει αναγνώρισης και εκτός  συνόρων.

Η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ σε συνεργασία με την   TEMΑTECH SΑ, τεχνική εταιρεία με έδρα στα Τίρανα, πρόκειται να αναλάβει μέρος της συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του Διεθνή Αερολιμένα Τιράνων.

Ύστερα από διαγωνισμό η PETROGEN ανέλαβε να προμηθεύσει την VODAFONE, με έξι Υβριδικά Ενεργειακά Συστήματα, τα οποία θα εγκατασταθούν σε τηλεπικοινωνιακούς σταθμούς εκτός δικτύου και θα  λειτουργήσουν πιλοτικά σε ένα πρόγραμμα που σκοπό έχει την μείωση των λειτουργικών εξόδων, καθώς και τον περιορισμό των ρύπων προς το περιβάλλον.

x-magazi_22102012_12.jpg

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η PETROGEN λειτουργεί νέο "Γραφείο πωλήσεων" στην συμπρωτεύουσα. Το γραφειο μας στην Θεσσαλονικη, στεγαζεται μαζι με το εξουσιοδοτημενο SERVICE, στις εγκαταστασεις της "Κρικης Ιωαννης και Σια ΟΕ" στον Έυοσμο.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλ.: 2310-487803

Fax: 2310-487804

Email: Petrogen.north@petropoulos.com

Διεύθυνση: Μολδοβλαχίας 2 & Σμύρνης, 56224 Θεσσαλονίκη

home1.jpg

Η επιχειρηματική Μονάδα PETROGEN, σε συνεργασία με τo  Aqua Blu Hotel,  ολοκλήρωσε, τον Νοέμβριο του 2012, την προμήθεια ενός  Ηλεκτροπαραγωγού Ζεύγους 275 KVA με κινητήρα PERKINS και γεννήτρια Leroy Somer, εντός ηχομονωτικού καλύμματος,  για τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Untitled.jpg

Η επιχειρηματική μονάδα PETROGEN στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης επεκτείνει τις δραστηριοτητές της εκτός συνόρων.

Από της αρχές του 2012 η PETROGEN έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσωπεία της FG Wilson και στην Αλβανία. 

Η μακροχρόνια άψογη συνεργασία με την FG Wilson, την μεγαλύτερη κατασκευάστρια Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών, καθώς και την επαγγελματική οργάνωση της PETROGEN , συντέλεσαν στην άμεση υλοποίηση της συμφωνίας και την απρόσκοπτη λειτουργία της νέας δραστηριότητας. 

 

Η έδρα της  αντιπροσωπίας στην Αλβανία βρίσκεται στα Τίρανα στην διεύθυνση:

PETROGEN  ALBANIA

6th km of National Road Tirana- Durres, Kashar, Tirana

Tel.:    +35544 503717

Mob.:  +35569 6052781

Fax.:   +35544 603714

e-mail:  petrogenal@gmail.com

Όπως και στην Ελλάδα η αντιπροσωπεία στην Αλβανία διαθέτει μεταξύ των άλλων άψογη Τεχνική Υποστήριξη  επανδρωμένη από συνεργάτες άρτια εκπαιδευμένους  με μακροχρόνια εμπειρία στο service H/Z . 

H εξαγωγική δραστηριότητα του τμήματος   Ηλεκτροπαραγωγών  Ζευγών πρόκειται σύντομα να επεκταθεί και σε άλλα Βαλκανικά κράτη, προσβλέποντας στην αύξηση του κύκλου εργασιών εκτός συνόρων. 

hotel-main-building.jpg

Η επιχειρηματική Μονάδα PETROGEN, σε συνεργασία με τo  LANGLEY RESORT BUCA BEACH,  ολοκλήρωσε, τον Οκτώβριο του 2012, την προμήθεια και παράλληλη σύνδεση δύο Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών 550 KVA, το καθένα με κινητήρες PERKINS και γεννήτριες Leroy Somer, εντός ηχομονωτικού καλύμματος,  για τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Το LANGLEY RESORT BUCA BEACH είναι ένα καινούριο, πολυτελές, σύγχρονο ξενοδοχείο 5 αστέρων και βρίσκεται στην περιοχή Ανάληψη Μεσσηνίας.

 

1296586758.jpg

Η επιχειρηματική Μονάδα Petrogen, σε συνεργασία με τo OSTRIA BEACH HOTEL,  ολοκλήρωσε, τον Μάρτιο του 2012, την προμήθεια ενός Ηλεκτροπαραγωγού Ζεύγους 800 KVA, με κινητήρα PERKINS και γεννήτρια Leroy Somer, εντός ηχομονωτικού καλύμματος,  για τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου στην Ιεράπετρα Κρήτης.

Το OSTRIA BEACH HOTEL είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο που παρέχει όλες τις κατάλληλες υπηρεσίες και παροχές υψηλού επιπέδου. Βρίσκεται στην Ιεράπετρα, την νοτιότερη πόλη της Ευρώπης με θέα το λιβυκό πέλαγος.

Κατασκευή Νέας Πτέρυγας Γεωργίου και Μαρίας Βεργωτή≫ για το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας

  • Lombardini
  • Perkins
  • Kohler
  • FG Wilson
  • Petrogen
close